Tiplijn: 06-19541384

Woningbranden in Hardinxveld en Dordrecht

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM/DORDRECHT – In een woning aan de Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam heeft vrijdagmiddag omstreeks 15.20 uur korte tijd brand gewoed. Wat er precies in brand stond is niet bekend. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. Een bewoner liep licht letsel op en is met eigen vervoer naar het ziekenhuis gegaan. De woning liep aanzienlijke schade op door de brand. Stichting Salvage is ingeschakeld voor de afhandeling van de schade.

Rond 16.10 uur brak er in Dordrecht ook brand uit in een woning. In de woning aan de Bankastraat vloog door nog onbekende oorzaak een wasdroger in brand. De brandweer heeft de brand geblust en de woning, waarin flink wat rook stond, geventileerd. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s: Politie en Giorgio van den Dool

AmCC4Y1nCWyH3_tmA0dS5jM6qTn4n36Hxzse4TuUjxue-2 Avoy-fzL3OGesTANxHpQ0iDQc1RDpJJje86OnMWKIu19-2 CRce6AvWoAASGL2-2 CRcefIjUYAE9TcJ-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer