Tiplijn: 06-19541384

Zwaar mishandelde Joey (16) in Bureau Rijnmond

0

DORDRECHT – In het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond is donderdagavond 15 oktober aandacht geweest voor de 16-jarige Joey uit Dordrecht. Maandagmiddag 14 september fietste de Dordtenaar over de Reeweg Oost vlakbij het stadion van FC Dordrecht. Opeens werd hij van zijn fiets getrokken en in elkaar geslagen door vier jongens.

Bij de mishandeling verloor Joey enige tijd zijn bewustzijn. Toen hij weer bijkwam strompelde hij naar huis waar zijn ouders de politie inschakelden. Joey heeft door de klappen een hersenschudding en schade aan zijn ogen opgelopen. Pas sinds afgelopen week gaat hij weer naar school.

Signalement
De jongen die Joey als eerst in zijn gezicht trapte is een lichtgetinte jongen van zo’n 17 jaar oud. De jongeman heeft kort, donker haar dat bovenop naar achteren gekamd zat. De verdachte droeg een donkerblauwe spijkerbroek van het merk Jack and Jones en bruine schoenen.

Van de andere drie verdachten is niet veel bekend. Twee van de drie jongens droegen een lichte spijkerbroek, ook van het merk Jack and Jones. Van de vierde verdachte is helemaal niets bekend.

Bent u getuige geweest van het incident of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer