Tiplijn: 06-19541384

Oplettende buurtbewoners overmeesteren inbrekers in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Buurtbewoners hebben woensdagmiddag 14 oktober aan de Kooiwijk in Oud-Alblas twee woninginbrekers op heterdaad betrapt. De 50-jarige man en 40-jarige vrouw uit Rotterdam zijn in de kraag gevat en overgedragen aan de politie.

Om 15:00 uur zagen buurtbewoners een voor hun onbekende auto op een oprit staan. Op het moment dat ze poolshoogte namen verlieten de inbrekers zonder buit de woning die ze via een ingeslagen ruit binnen waren gekomen. Ze werden tegengehouden en overgedragen aan de gealarmeerde politie. In auto van de verdachten, die inmiddels in beslag is genomen, troffen agenten inbrekerswerktuigen aan. De inbrekers zijn opgesloten in een politiecel.

Foto: Ingezonden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer