Tiplijn: 06-19541384

Man uit Gorinchem rijdt met auto Linge bij Zoelen in

0

ZOELEN- Op de Zoelense Zandweg in Zoelen (Gelderland) is woensdagavond 14 oktober een auto te water geraakt. De bestuurder, een 38-jarige man uit Gorinchem, is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.

Uit sporen en verklaringen van een getuige en de bestuurder bleek dat de man die avond rond 20.00 uur over de Mauriksestraat had gereden richting Grote Brugse Grintweg. Bij de kruising met de Zoelense Zandweg was hij door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt. Daardoor ramde hij twee schrikhekken en een straatnaambord, om vervolgens in de Linge te belanden. De bestuurder had kans gezien zelfstandig uit zijn wagen te klimmen en werd door omstanders opgevangen. Van drankgebruik was geen sprake. Een bergingsbedrijf heeft de wagen van de Gorinchemmer weer op het droge gezet.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer