Tiplijn: 06-19541384

Politie voorkomt mogelijke overval in ‘s-Gravendeel, vuurwapen in beslag genomen

0

‘s-GRAVENDEEL – Afgelopen maandagmiddag surveilleerden politieagenten toen zij een auto zagen rijden die als gestolen stond geregistreerd. De agenten volgden de auto en riepen meerdere eenheden erbij, voor het geval de bestuurder er vandoor zou gaan. De auto reed vervolgens ‘s-Gravendeel in en de collega’s zagen dat hij stopte voor een bank. De collega’s wachtten niet langer af en gingen direct over tot aanhouding van de inzittenden.

De vier inzittenden werden aangehouden en al snel bleek dat zij niet alleen in een gestolen auto rond reden maar mogelijk ook andere plannen hadden. De politie trof namelijk een taser, tieraps, een rol ducktape en een geladen vuurwapen aan. Enkele aangehouden verdachten droegen ook handschoenen.

Alle inzittenden zijn voor onderzoek door de recherche in verzekering gesteld. Het onderzoek naar de andere ‘plannen’ van de verdachten zal worden onderzocht.

12140647_1002276273157629_3270647113639276554_n

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer