Tiplijn: 06-19541384

Man met nepvuurwapen bij UWV in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is woensdagmiddag 14 oktober aangehouden op de Spuiboulevard in Dordrecht. Omstreeks 14.00 uur zagen beveiligers de man in het pand van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) lopen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hierop werd de politie ingeschakeld. Een kwartier na het incident werd het pand ontruimd, meldt een getuige.

Eenmaal ter plaatse heeft de politie de man aangehouden. De verdachte bleek een nepvuurwapen op zak te hebben. De verdachte is opgesloten in een politiecel tot de politie meer weet over zijn bedoelingen.

Foto’s: Peter Brands en Robert van Loon

AoMITwf6xLvXL-mpGJz8pnNnmFSSFM_BkzmYA8EDERhm-2CRRsV-CUAAEg0mF-2ArlLMHB9gFcKV2ErcOg-YtGf4covqY3DhvCKOdyR6dGJ-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer