Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt kat uit benarde positie in Dordrecht

1

DORDRECHT – De Dordtse brandweer is woensdagmorgen uitgerukt naar de Frederikstraat voor een melding van een kat in de problemen. Er bleek een kat door een nog onbekende reden vast te zitten in een boom. De kat was al behoorlijk uitgeput waardoor de brandweer het beestje makkelijk kon vangen.

In afwachting van de dierenambulance is de kat in de cabine van de brandweerwagen gezet. Toen het personeel van de dierenambulance ter plaatse kwam is meteen gekeken of de kat gechipt was, maar dit bleek niet het geval. De kat had vermoedelijk een gebroken poot en is daarom door de dierenambulance meegenomen. De kat is inmiddels bij het baasje terug dankzij oplettende lezers.

Foto’s: Rob van der Woude

_IGP6370 _IGP6375 _IGP6377 _IGP6381

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Cornelis Buitendijk on

    Och wat een lief dier, het is geen kater volgens mij.
    Ik hoop dat deze poes gauw weer beter is.

Reageer