Tiplijn: 06-19541384

Man randt meisje en dove vrouw aan in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft dinsdagmiddag 13 oktober omstreeks 17.45 uur een jongeman aangehouden. De man zou even hiervoor een meisje hebben aangerand, melden buurtbewoners. Na het incident hielden diverse buurtbewoners de verdachte staande op de Mauritsstraat. Hierna werd de politie ingeschakeld.

“De verdachte zou maandag 12 oktober ook een dove vrouw onzedelijk hebben betast,” aldus de buurtbewoners. Over het incident wil de politie niets vertellen, vanwege de CAO-actie die de afdeling persvoorlichting voert. “Wij geven alleen meer informatie over kapitale zaken en ernstige delicten,” aldus woordvoerder Gerard Spierenburg. Elke week dat de staking voortduurt doet de voorlichting van de politie een dag minder uitspraak richting media over incidenten. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Pager HIA

CRNQoxvUYAAfBij CRNVSJIVEAEBgJH

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer