Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter zoekt mee naar inbreker in Sliedrecht

1

SLIEDRECHT – De politie heeft maandagavond tevergeefs gezocht naar een inbreker in Sliedrecht. De inbreker werd rond 20.00 uur op heterdaad betrapt tijdens een inbraak bij een bedrijf in de Lelystraat in Sliedrecht. De politie startte direct een grote zoekactie, waarbij onder andere politiehonden en een helikopter werden ingezet.

Volgens de politie zou het gaan om een donker geklede man met een petje op. Mensen die rond 20.00 uur iets verdachte hebben gezien in de buurt van de Lelystraat in Sliedrecht worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Rond 21.30 uur werd de zoekactie afgebroken en kon ook de politiehelikopter weer terugkeren naar de basis. Er is nog niemand aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. “Liever nu geen klachten over geluidsoverlast, we zijn druk” (zie tweet politie). Ik zal ze volgende keer ook tweeten “Liever nu geen snelheidsboete voor 3 kilometer te hard op de Baanhoek/Sliedrecht, want ik was druk om een snorfiets in te halen”. Hoop dat ze dat ook begrijpen.

Reageer