Tiplijn: 06-19541384

Politie neemt tientallen magazijnen in beslag in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie in Gorinchem heeft op zondag 11 oktober op de verzamelbeurs in de Evenementenhal aan de Franklinweg in totaal 51 vuurwapenmagazijnen aangetroffen en in beslag genomen. De magazijnen werden zonder patronen op de beurs te koop aangeboden door Belgische en Duitse handelaren.

In België en in Duitsland is het verhandelen van deze magazijnen met een vergunning toegestaan, maar in Nederland mag dit onder geen enkele voorwaarde. Het werd de agenten duidelijk dat de handelaren te goeder trouw waren, zodat een officiële waarschuwing voldeed. De handelaren hebben de magazijnen vrijwillig aan de agenten afgestaan. De politie heeft ze in beslag genomen en laat ze vernietigen.

magazijnen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer