Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (22) veroordeeld tot zeven jaar cel na drugssmokkel in Groot-Brittannië

0

DORDRECHT/GROOT-BRITTANNIË – De 22-jarige Hesus Ramon N. is in Groot-Brittannië veroordeeld tot zeven jaar cel. Dat meldt de Britse National Crime Agency. De Dordtenaar probeerde zo’n 25.000 XTC-pillen het land in te smokkelen toen hij op 20 september met de veerboot van Rotterdam naar Hull reisde. Bij de douane werden de pillen, die de man had verstopt in een kussen, ontdekt nadat de douaniers argwaan kregen door het gewicht van het kussen.

Vrijdag 9 oktober werd de 22-jarige man in de districtsrechtbank veroordeeld tot zeven jaar cel. “We zijn vastbesloten om alles te doen wat nodig is om de drughandelaren en de illegale criminele netwerken die hierbij horen te stoppen,” aldus Paul Tallentire, leider van het onderzoeksteam.

Foto’s: National Crime Agency

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer