Tiplijn: 06-19541384

Buurtbewoners blussen brand in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bewoners van de wijk Crabbehof in Dordrecht hebben zondagmiddag een brandje geblust in de Cort van der Lindenstraat. De brand ontstond rond 16.00 uur in wat afval tegen een schuur. Direct werden ook brandweer en politie opgeroepen, terwijl buurtbewoners begonnen met de eerste bluswerkzaamheden.

Bij aankomst van de brandweer was de brand zo goed als uit. De brandweer heeft daarop een nacontrole uitgevoerd, waarbij ook is gekeken of de brand niet was overgeslagen naar het dak van de schuur. Dit bleek niet het geval te zijn. Wel liep de schuur enige brandschade op.

Volgens buurtbewoners zou de brand zijn aangestoken door enkele jongeren. De politie doet daar nog onderzoek naar.

Foto’s: Jesper den Hartog & Andrew Flohr

DSC_1132 DSC_1138 DSC_1139 DSC_1146 DSC_1148

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer