Tiplijn: 06-19541384

Brandweer knipt handboeien van arrestant open

1

ZWIJNDRECHT – De politie heeft zaterdagmiddag 10 oktober 2015 een 24-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden, na een melding van huiselijk geweld. De man werd in de boeien geslagen en naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat de handboeien niet meer open konden, doordat er een palletje was afgebroken.

Uiteindelijk moest de brandweer met een hydraulische schaar ter plaatse komen, om de transportboeien open te knippen. “Uiteraard is de verdachte nog wel ingesloten voor onderzoek,” zo laat agent Dirk-Jan Grootenboer weten.

Foto: Dirk-Jan Grootenboer.

CQ9lgLNUAAAwttO (Large)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ter aanvulling: de arrestant was overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht en aldaar ontdaan van zijn handboeien door de plaatselijke brandweer

Reageer