Tiplijn: 06-19541384

28-jarige komt om bij ongeval op N848 tussen Leerdam en Vuren

9

VUREN – Op de Zeiving (N848) bij Vuren is zondagmorgen 4 oktober 2015 een 28-jarige automobilist uit Werkendam overleden na een eenzijdig ongeval. Het ongeval gebeurde net na 03.30 uur vlakbij de oprit naar de snelweg A15, in een flauwe bocht bij een tankstation. De auto raakte eerst een lantaarnpaal en sloeg toen over de kop. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een mobiel medisch team uit Rotterdam, werden opgeroepen maar zij konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Verkeersspecialisten van de politie hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Er zaten geen andere inzittenden in de auto.

Zondagmorgen is de familie van het slachtoffer geïnformeerd door politiemensen.

IMG_6336 IMG_6337 IMG_6339

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

9 reacties

  • Wat een nare reactie van u meneer Gerrit. U reed er niet achter, u bent er niet bij geweest. U concludeert al direct. Deze jongeman is wel echtgenoot, vader, zoon, kleinzoon en broer. Meer respect voor nabestaande zou u sieren.

 1. Bedankt Esther voor je reactie! Mensen trek toch niet zo snel een conclusie! Als je op zo’n bericht reageert wens dan de nabestaande heel veel sterkte met dit verlies! Hij kwam uit zijn werk en er is niks bekend over de snelheid! Maar laat wel een gezin achter! Denk alstublieft de volgende keer na over je reactie op zo’n artikel!

 2. Of hij nou wel of niet hard heeft gereden je zal het bericht maar thuis krijgen. Dit is toch iedereen zijn nachtmerrie.

 3. Gerrit. dat je zonder kennis van de situatie domme praat uitslaat is nog tot daar aan toe, maar op deze plaats je vooroordelen uitspreken terwijl een heel dorp in rouw is gestort getuigt wel van een laaghartig gebrek aan respect en medeleven. Hou je misselijkmakende gedachten liever voor je. ‘t Zal je echtgenoot, broer, vader en vriend van je maar zijn. Mafkees.

 4. Cornelis Buitendijk on

  Ik wens de Famillie v het slachtoffer heel veel sterkte toe met dit onverwachte zware verlies

 5. Vriendin van de ouders on

  Niet oordelen als je niet weet wat er is gebeurd. Deze jongen kwam gewoon uit zijn werk. Het was mistig en heeft niet te hard gereden. Dus denk eerst na voordat je van de stomme praat doet. Je bent echt een klootzak en weet niet wat je zegt. Ik hoop voor jou dat dit jou nooit overkomt.

 6. Gerrit en Bert
  Dankje wel voor jullie commentaar over mijn zoon
  Jullie zijn erg kortzichtig met julllie vooroordeel, als je niks van het ongeval af weet en alleen maar uitgaat van je eigen oordeel over een ander, is je leven wel heel erg bekrompen. Dus gebruik je verstand en denk eerst is goed na voor dat je commentaar hebt op een ander.

Reageer