Tiplijn: 06-19541384

Ambachtse kinderen redden meisje (2) van verdrinkingsdood

3

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Twee meisjes van 4 en 5 jaar hebben zaterdagmiddag een 2-jarig meisje gered uit een sloot aan de Bekestein in Hendrik-Ido-Ambacht. De Ambachtse kinderen waren daar rond 17.00 uur aan het spelen, toen de peuter in het water viel. Twee andere meisjes, waaronder de zus van de peuter, bedachten zich geen moment en haalden het kind uit de sloot.

De 4-jarige zus rende vervolgens naar huis om haar ouders te waarschuwen. De vader van de kinderen belde 112, waarop brandweer, politie en ambulance uitrukten. Bij het 2-jarige kind aangekomen bleek dat ze er goed vanaf was gekomen.

De brandweer, die onder meer met duikers onderweg was, hoefde daarop niet meer ter plaatse te komen. Het peutertje is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De heldhaftige redsters hebben voor de schrik een troostbeertje gekregen van het ambulancepersoneel.

IMG_4154-2 IMG_4155-2 IMG_4156-2 IMG_4159-2 IMG_4160-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Cornelis Buitendijk on

    Ik vind het heel byzonder dat deze 2 meisjes dat kindje gered hebben. Echt mooi dat dit gebeurtenis nog goed is afgelopen. Ik hoop dat het ook o. a. voor alle ouders die kleine kinderen hebben en voor en ieder die op moeten passen op kleine kinderen een les is om goed om Extra goed op de kinderen te letten. Heel byzonder dat er nog wonderlijke dingen gebeuren zoals dit

Reageer