Tiplijn: 06-19541384

File door ongeval op de A16 richting Breda

2

DORDRECHT – Op de A16 richting Breda is dinsdagmiddag 29 september rond 13.30 uur een ongeval gebeurt. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. Eén van de auto’s sloeg bij het ongeval over de kop en kwam hierna op zijn kant terecht. Naast twee ambulances en de politie kwam ook de brandweer ter plaatse toen bleek dat er mogelijk nog iemand bekneld zou zitten.

Ter plaatse bleken alle inzittenden van de voertuigen ongedeerd. De drie auto’s zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Tijdens het incident werden twee rijstroken afgesloten voor verkeer. Omstreeks 14.45 uur stond er tussen Hendrik-Ido-Ambacht en de Moerdijkbrug zo’n 12 kilometer file. Hoelang dit nog gaat duren is niet bekend.

Aanhouding
Na het horen van getuigen heeft de politie ter plaatse een 56-jarige man uit Utrecht aangehouden. “Deze man is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, hij wordt ervan verdacht het ongeval te hebben veroorzaakt,” aldus een woordvoerster van de politie. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Foto’s: Johan van den Dool

_MG_5253 klein_MG_5254 kleinklein_MG_5256

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Heb dit zien gebeuren, was inderdaad een enorm asociale bestuurder. Reed eerst zo’n 500 meter met grote snelheid over de vluchtstrook, vervolgens als een idioot andere weggebruikers opjagen. Vervolgens zag ik een auto over de kop vliegen.
    Blij dat er geen gewonden zijn gevallen, had ook anders kunnen aflopen.
    Goed dat de asociale bestuurder is opgepakt. Hoop dat hij een flinke straf krijgt en dat hij hiervan heeft geleerd.

  2. Namens de veroorzaker van dit ongeval wil ik alvast excuses aanbieden voor de schrik en schade die door zijn toedoen is aangericht. Normaal gesproken ken ik hem als een goed en zeer sociaal mens en automobilist. Hij verkeert op dit moment in een op een psychose lijkende episode. Voel mezelf er ook schuldig over dat ik hem er ondanks verschillende waarschuwingen niet voldoende van heb kunnen overtuigen dat hij niet de weg op moest in die toestand. Voor morgen is er een bezoek aan de psychiater gepland waarop behandeling zal volgen.
    Ik wens alle betrokkenen een spoedig herstel van de schrik en eventueel letsel. En dat de afhandeling van de schade in goede vrede zal kunnen worden afgehandeld.

Reageer