Tiplijn: 06-19541384

Overval op cafetaria in Leerdam-West

0

LEERDAM – Een cafetaria aan het Burgemeester Meesplein in Leerdam is zaterdagavond overvallen door twee mannen. Rond 22.45 uur kwamen de twee mannen cafetaria Lucky binnen en eisten geld. Of er ook daadwerkelijk geld is meegenomen is nog onbekend.

De twee gingen er vervolgens te voet vandoor in de richting van het Europaplein. De politie startte direct een zoektocht naar de daders, maar dit bleef tot nu toe zonder resultaat.

Signalement
Over de twee overvallers is weinig bekend. Volgens politieagent Elroy Asmus, waren de twee donker gekleed en ongeveer 1.75 meter lang. De politie onderzoekt de zaak en kan uw eventuele tips goed gebruiken. Heeft u tussen 22.00 en 23.00 uur in de buurt van het cafetaria iets verdachts gezien, of weet u meer over de overval(lers)? Bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via 0800-7000.

Dienst is gelijk begonnen met een overval op cafetaria burgermeester Meesplein. 2 daders weggerend, donker gekleed richting europaplein.

Lucky

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer