Tiplijn: 06-19541384

Flatwoning in Hendrik-Ido Ambacht zwaar beschadigd na brand

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Een flatwoning aan de IJdenhove in Hendrik-Ido-Ambacht heeft zondagmiddag flinke schade opgelopen door brand. Rond 17:30 uur brak er door nog onbekende oorzaak brand uit in de keuken van de woning. De brandweer schaalde tijdens het aanrijden op naar middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer stond de woning zichtbaar rook. Er was op dat moment niemand meer in de woning aanwezig. Met een ram is de voordeur geforceerd waarna de brandweer de woning binnen kon gaan. De brandweer wist daarna het vuur snel te doven. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse. De ambulancemedewerker heeft meerdere flatbewoners onderzocht. Enkelen hadden last van de ingeademde rook. Geen van deze bewoners hoefden naar het ziekenhuis.

De woning is door de brand onbewoonbaar geworden. De keuken brandde zo goed als uit. De bewoners zullen de nacht elders door moeten brengen. Stichting Salvage kwam ter plaatse om voor de afhandeling van de brand te zorgen.

Foto’s: Martijn de Vries & Max Snelderwaard

DSC_4436 DSC_4445 DSC_4457 DSC_4473 IMG_6997 IMG_6998 S2270003

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer