Tiplijn: 06-19541384

Vermoedelijk beschonken man (24) botst tegen boom in Leerdam

0

LEERDAM – Op zaterdag 26 september 2015, omstreeks 04.25 uur ‘s morgens heeft er een aanrijding plaats gevonden op het Hoogeind te Leerdam. Een bestuurder, 24 jaar uit Leerbroek, reed over het Hoogeind en kwam in botsing met een boom. Toen agenten ter plaatse kwamen kon de bestuurder niet duidelijk vertellen of er naast deze bestuurder nog meer personen in dit voertuig hadden gezeten.

Om die reden kwamen brandweerduikers uit Dordrecht ter plaatse om de sloot en de weilanden te bekijken of er niet meer slachtoffers waren. Ook werd er vanuit een politiehelikopter van bovenaf met met een warmtebeeldcamera gekeken of er nog meer slachtoffers waren. Na deze zoektocht bleek dat de bestuurder de enige inzittende van de auto was geweest.

De bestuurder van het voertuig is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht. Aldaar werd door een arts een bloedproef bij de bestuurder afgenomen. Uit het eerste onderzoek bleek dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van alcohol het voertuig had bestuurd. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en verzonden naar de Officier van Justitie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer