Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij twee aanrijdingen in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij twee verschillende aanrijdingen zijn donderdagmiddag 24 september twee personen gewond geraakt. Even voor 12.30 uur werd er op de rotonde bij de Mariastraat in Dordrecht een fietser aangereden door een auto. De man liep door zijn val onder meer een hoofdwond op. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omstreeks 15.10 uur werd er op het Van Eesterenplein een fietsster aangereden door een automobilist. Ook hier kwamen de ambulancedienst en de politie ter plaatse. De vermoedelijke oorzaak van het ongeval, wat nabij Winkelcentrum de Bieshof plaatsvond, is het niet verlenen van voorrang. De politie doet onderzoek naar beide ongevallen.

Foto’s: Johan van den Dool

AkXORbrFUTuV8pWdXZTJ3snju8qYBjjsuxyUre2lYF3h AkpEvFL1KF3AdOCNaluouqVi6n0GC9h945nIXYX2OpRE AjD6asF6JulUa4clM_smVtEslmaSomfJ9fYZNV8_Mc13 AhSxjHg4GhQdnvoKGrj4xFAoQpzvIN3v9s6uxC7RLMjC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer