Tiplijn: 06-19541384

Inbrekers dringen 16 Papendrechtse woningen binnen

1

PAPENDRECHT – In de nacht van zondag op maandag 21 september 2015 is er ingebroken in 16 nieuwbouwwoningen aan de Constantijn Huygenslaan te Papendrecht, meldt Politie Papendrecht op haar Facebookpagina. Door gaatjes te boren wist men binnen te komen in zestien woningen. Er werden groepenkasten en cv-ketels weggenomen. De politie is een uitgebreid buurtonderzoek gestart en doet een getuigenoproep. Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen door te bellen naar 0900-8844.

Foto van de nieuwbouwwoningen: Politie Papendrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Logisch, er is s avonds nooit pliesie op straat, of ze racen over de hoofdwegen in hun pon-volkswagens, (ont)wijkagenten heb ik nog nooit gezien…

Reageer