Tiplijn: 06-19541384

Onbekenden gooien brandend voorwerp in brievenbus van ING Bank in Dordrecht

0

DORDRECHT – Onbekenden hebben in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 september een brandend voorwerp in een brievenbus gegooid. Dit gebeurde bij een filiaal van de ING Bank aan de Johan de Wittstraat in Dordrecht. Volgens de politie gaat het hoogst waarschijnlijk om een brandende krant.

Door de brand raakten enkele poststukken beschadigd. “De brand is vanzelf uitgegaan,” aldus een voorlichtster van de politie. Er is aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Plutolaan
Op donderdag 20 augustus raakte een bewoner van de Plutolaan in Dordrecht gewond. Bij de man werd een brandende krant door de brievenbus gegooid. Bij een bluspoging liep de bewoner lichte brandwonden op. Of deze incidenten in verband staan met elkaar is niet bekend. Getuigen en mensen met meer informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer