Tiplijn: 06-19541384

Twee auto’s botsen in Dordrecht na voorrangsfout

2

DORDRECHT – Op de kruising tussen de Rechte Zandweg en de Nijhofflaan in de Dordrechtse wijk Dubbeldam zijn maandagavond twee auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. Net na 22.00 uur ontstond de aanrijding tussen de auto’s, nadat waarschijnlijk één van beide partijen een stopbord negeerde. Eén van de auto’s ramde vervolgens een lantaarnpaal terwijl de andere terecht kwam tegen een tuinhek.

Twee ambulance’s kwamen ter plaatse ter controle, maar al snel bleek dat alle inzittenden, twee mannelijke bestuurders en één vrouwelijke passagier, niet gewond waren geraakt. De politie heeft geholpen bij de afhandeling van de aanrijding. Beide auto’s liepen behoorlijke schade op en moesten meegenomen worden door een bergingsbedrijf.

Kruispunt
Op de bewuste kruising in Dordrecht gaat het, ondanks de plaatsing van een stopbord, regelmatig mis. Zo botste vorig jaar op dezelfde plek ook al twee auto’s op elkaar. Begin deze maand was er ook een ongeval op de Rechte Zandweg, waarbij toen een auto op de zijkant terecht kwam. Dit ongeval bleek echter een andere oorzaak te hebben.

IMG_6110 (1) IMG_6111 (1) IMG_6112 IMG_6113 IMG_6115

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Het is jammer dat veel aanrijdingen niet worden gemeld, want het zijn er veel en veel meer dan wordt aangegeven. Sinds het draaien van de voorrang, omdat de (verkochte) bus route 50 km moest worden en voorrang diende te krijgen is het meerdere malen per week raak. Alle hoekhuizen hebben al meerdere malen de tuinhekken moeten vernieuwen en de materiele schade is enorm. Het wachten is op de eerste dode. Op het kruispunt Groene Kruislaan Dubbelsteijnlaan West is de aanpassing inmiddels teruggedraaid Dankzij de bus kent Dubbeldam nog meer van deze vreemde veranderingen. Dubbelsteijnlaan West Gravensingel en Dubbelsteijnlaan Oost Prunuslaan zijn ook van die merkwaardige kruispunten geworden die niemand begrijp. Maar zo lang de gemeente niet aansprakelijk wordt gesteld verandert er waarschijnlijk niets en zal ik nog heel wat keren 112 moeten bellen.

  2. Niet belangrijm on

    Tja dan lees je dit weer en het eenigste wat ik dan denk….. het is niet voor niks een 30zone! Maarja als niemand zich daar aan houd en je ingehaald word als je 30 rijd ( terwel het zo krap is dat je eigelijk niet in kan halen )

Reageer