Tiplijn: 06-19541384

Politie doet onderzoek naar lichaam in Dordtse woning

0

DORDRECHT – De politie doet onderzoek naar het lichaam van een vrouw in een woning aan het Geldelozepad in Dordrecht. Maandagavond 21 september belde men rond 18.00 uur de politie toen de vrouw al enige tijd niet reageerde. Toen de politie de deur probeerde te openen bleek dit niet zomaar te kunnen. De deur bleek gebarricadeerd door een hoop vuil.

Toen ook de brandweer ter plaatse was, en een deel van het vuil achter de deur weg was gehaald, bleek heel de woning ernstig vervuild te zijn. Bij het onderzoek van de brandweer werd het levenloze lichaam van een vrouw gevonden. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak. Tijdens het incident werd het Geldelozepad afgesloten voor verkeer.

Update: Dinsdagochtend 22 september liet een woordvoerster van de politie weten dat de vrouw een natuurlijke dood is gestorven.

image image image image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer