Tiplijn: 06-19541384

Meisje (12) bijt berovers van zich af in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie in Dordrecht zoekt getuigen van de poging van een beroving die op dinsdagmiddag 15 september in Dordrecht plaatsvond. Rond 17.00 uur fietste een 12-jarig meisje uit Dordrecht op de Reeweg-Zuid en zag twee fietsers bij het bruggetje naar het Haageinde staan. Toen het meisje langs de twee jongens wilde rijden, gaf één van hen haar plotseling een duw. Het slachtoffer viel en kreeg hierbij haar eigen fiets over zich heen. Het meisje raakte niet noemenswaardig gewond.

De daders eisten geld van het meisje en één van hen betastte haar op zoek naar buit. Het slachtoffer zag letterlijk kans om van zich af te bijten. Nog voordat de daders het meisje iets terug konden doen werden ze gestoord. Twee personen met een bruin hondje kwamen namelijk de kant van het meisje oplopen. De daders fietsten zonder buit snel weg in de richting van het Wielwijkpark. De twee mensen met het hondje vroegen nog hoe het met het meisje ging maar het slachtoffertje fietste snel naar een familielid toe, waar de politie gebeld werd. De daders waren toen al gevlogen.

Signalement
De ene verdachte was een licht getinte jongen met een blauwe jas met capuchon. Hij was slank en had een zwarte omafiets bij zich. De tweede verdachte was eveneens een slanke, licht getinte jongen. Deze verdachte droeg een groene jas met een capuchon. Ook hij maakte gebruik van een zwarte omafiets.

De politie komt graag met de twee mensen met het hondje  en andere getuigen in contact. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht. Wie anoniem wil blijven kan bellen met 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Waarom blijven jullie die foto van de LE Volvo 1293 bij lokaal nieuws gebruiken terwijl de LE er helemaal niks mee te maken heeft of erbij betrokken is.
    Misschien eens een VW Golf of Touran fotograferen?

Reageer