Tiplijn: 06-19541384

Jongen (11) gewond na botsing met auto in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 11-jarige jongen uit Arkel is maandagmiddag 21 september gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een auto. Even voor 13.00 uur reed de jongen met zijn fiets over de Sportlaan richting de Mollenburgseweg. Op de kruising bij de Mollenburgseweg kwam de fietser in botsing met een auto.

Bij de botsing kwam de jongen met zijn hoofd op de voorruit van de auto terecht. Het slachtoffer is met een ambulance voor controle naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem vervoerd. In het ziekenhuis bleek het letsel van de jongen mee te vallen.

”De oorzaak van het ongeval is nog niet helemaal duidelijk,” aldus een woordvoerder van de politie. “Vermoedelijk zag de autobestuurster, een 45-jarige vrouw uit Giessenburg, de jongen te laat toen hij overstak. Zij kon niet meer remmen om het ongeval te voorkomen. De jongen had bij het oversteken voorrang moeten geven aan de automobiliste,” vervolgt de politie. De auto en de fiets raakten bij het ongeval beschadigd. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Dylan Essenberg

imageimageimage

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer