Tiplijn: 06-19541384

Verrijdbare hennepkwekerij ontdekt in Gorcumse loods

0

GORINCHEM – De politie heeft donderdag 17 september 2015 in een loods aan de Einsteinstraat in Gorinchem een wietkwekerij op een vrachtwagenoplegger ontdekt. Op de oplegger stonden ruim vijfhonderd hennepplanten. De stroom die nodig was om de kwekerij draaiende te houden, werd illegaal afgetapt.

Voordat de ontruiming van de verrijdbare kwekerij startte, werd de brandweer opgeroepen om metingen te verrichten. Agenten waren namelijk bang dat er giftige koolmonoxidedampen aanwezig waren in het pand. Al snel bleek dit niet het geval te zijn en kon de ontruiming beginnen.

Hoe de politie de hennepplanten op het spoor is gekomen, is niet bekend. Er zijn tot nog toe geen verdachten aangehouden.

Foto’s: Max Liet.

DSC_1262 (Medium) DSC_1277 (Medium) DSC_1279 (Medium) DSC_1281 (Medium) DSC_1290 (Medium) DSC_1299 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer