Tiplijn: 06-19541384

Achteruitrijdende bestelbus botst met scooter Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een aanrijding op de Professor Kamerlingh Onneslaan in Sliedrecht donderdagavond omstreeks 20.00 uur. De bestuurder van een bestelbus wilde een parkeerplaats verlaten en reed achteruit de weg op. De man had niet in de gaten dat er een scooter aankwam. De scooterrijder kon de achteruitrijdende bestelbus niet ontwijken, waarop een botsing volgde. Politie en een ambulance spoedden zich naar het ongeval nabij de kruising met de Professor Lorentzlaan. Ambulancepersoneel behandelde de gewonde scooterrijder aan schaafwonden en bracht hem naar het ziekenhuis.

Foto’s: Ruben van der Sterren

Aanrijding Sliedrecht (2) Aanrijding Sliedrecht (3) 20150917_200850

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer