Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van brandstichting in woning in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van een brand in een appartement aan de Mauritsweg in Dordrecht. In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 augustus brak er in de woning brand uit. Aan de brand ging een kleine explosie vooraf. ‘Eén bewoner kon niet zelfstandig naar buiten komen en moet worden geholpen door de hulpdiensten’, aldus de politie. Na onderzoek van de politie bleek dat de brand in de woning was aangestoken.

De politie is op zoek naar de dader(s) en naar getuigen. Daarom wordt er donderdag 17 september in een uitzending van Bureau Rijnmond, een regionaal opsporingsprogramma op TV Rijnmond, aandacht aan de zaak besteed. Eventuele getuigen kunnen zich melden door contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer