Tiplijn: 06-19541384

Bestelbusbestuurder ziet fietser over hoofd door laagstaande zon in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een ongeval op de kruising Timorweg met de Nieuwe Wolpherensedijk in Gorinchem is vrijdagochtend 11 september een man gewond geraakt. Rond 7.30 uur kwam de 39-jarige man met zijn elektrische fiets in botsing met een bestelbus.

De 47-jarige bestuurder van de bestelbus werd bij het oversteken gehinderd door de laagstaande zon. Hierdoor zag de Gorinchemmer zijn stadsgenoot over het hoofd. De man kon niet meer op tijd remmen en raakte de fietser met de rechter voorzijde van zijn bus. Toen het ongeval plaatsvond reed de fietser op een voorrangsweg en kwam hiernaast ook nog van rechts. De fietser is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis in Gorinchem.

image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer