Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt gevluchte scooterrijder in Hendrik-Ido-Ambacht

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie is sinds dinsdag 8 september 2015 op zoek naar de eigenaar van een lichtgroene scooter. Toen agenten de scooter en de opzittenden hiervan wilden controleren nabij de Zuidwende, gingen de bestuurder en de bijrijder er vandoor. Tijdens de achtervolging die volgde negeerde de bestuurder diverse stoptekens. De achtervolging zorgde voor zoveel gevaar dat de agenten genoodzaakt waren de achtervolging te stoppen nabij het Hooftlaantje.

“Wij willen erg graag weten wie de eigenaar van de opvallende, lichtgroene scooter is. De kap aan de voorzijde van de tweewieler ontbrak, in plaats daarvan zat er zwart tape aan de voorzijde,” aldus wijkagent Danny Roodnat. Was u getuige of weet u wie zo’n scooter bezit? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Leon met de Zündapp on

    Tja, ik heb ook in de 80’s in Ambacht regelmatig Veldwachter Holstein achter me aan gehad. Het was een sport om die mafkees kwijt te raken met mijn brommert die net iet]s harder liep dan officieel mocht, Ik kan me er dus alles bij voorstellen dat een scooter rijder er vandoor gaat…….

Reageer