Tiplijn: 06-19541384

Agenten rijden man met gestolen fiets klem na achtervolging in Dordrecht

0

DORDRECHT – Agenten hebben dinsdagmiddag 8 september 2015 een man klemgereden in Dordrecht. Toen agenten vanaf de Blekersdijk richting het Vrieseplein reden zagen zij een man fietsen op een fiets zonder origineel slot en leverancierssticker. Hierop kregen de agenten het vermoeden dat de fiets gestolen zou kunnen zijn. Toen de man door kreeg dat de politieagenten hem wilden gaan controleren ging hij ervandoor.

Na een korte achtervolging wisten de surveillerende agenten de man klem te rijden. Na onderzoek bleek de fiets inderdaad gestolen te zijn. De man is aangehouden voor heling en opgesloten in een politiecel in Dordrecht.

Foto: Politie Dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer