Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder crasht in voortuin van woning Dordrecht en gaat ervandoor

0

DORDRECHT – Een motorrijder is zondag in Dordrecht in de voortuin van een woning beland. De bestuurder verloor kennelijk de macht over het stuur en kwam tegen een kleine boom tot stilstand. De bestuurder liep letsel op, maar vluchtte op het moment dat ambulance en politie de straat in kwamen.

Het verlaten van de plaats van een ongeval is niet toegestaan. De verdachte werd later opgehaald door een auto. De bestuurder van die auto kon worden achterhaald en die verklaarde het slachtoffer ergens in de Zeehavenbuurt te hebben afgezet.

De woning zelf raakte niet beschadigd. Het kenteken van de motor bleek al geschorst te zijn waarop de motor door de takeldienst van de politie is meegenomen. De verdachte is niet meer aangetroffen, maar de politie heeft aan de hand van de beschrijving een goed idee wie de verdachte is. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto: Politie

11845218_984919198226670_8027149143987874368_o

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer