Tiplijn: 06-19541384

29 bekeuringen voor te hard rijden in Leerdam en Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND/LEERDAM – Agenten hebben bij snelheidscontroles in onder meer Hoogblokland en Leerdam op zondag 6 september in totaal 29 bekeuringen uitgedeeld. De politie controleerde op straten binnen en buiten de bebouwde kom, waar de kans op ongevallen en aanrijdingen groter is of waar bewoners over te snel rijdend verkeerd hadden geklaagd.

Ook afgelopen zondag reden meerdere bestuurders (veel) te hard. Twee automobilisten uit Nieuwendijk en Werkendam reden respectievelijk 110 en 113 kilometer per uur waar maximaal 60 kilometer per uur is toegestaan. Het Openbaar Ministerie zal over een eventuele vervolging beslissen. De politie zal in de toekomst blijven controleren en bekeuren omtrent snelheidsovertredingen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer