Tiplijn: 06-19541384

Onbekenden spannen spanband over fietspad; jongens gewond

1

GIESSENBURG – Twee jongens zijn aan zware verwondingen of erger ontsnapt toen ze in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 september op een fietspad langs de A.M.A. van Langeraadweg ten val kwamen. Onbekenden hadden op het fietspad, ter hoogte van zwembad de Doetse Kom, een spanband tussen twee brugleuningen over het fietspad gespannen.

De twee jongens reden ten tijde van het ongeval samen op één bromfiets. De bestuurder van de bromfiets reed rond 03.00 uur nietsvermoedend tegen de spanband aan. Beide jongens hielden aan de val blauwe plekken en kneuzingen over en kunnen van geluk spreken dat het niet erger afliep. De bromfiets raakte flink beschadigd. De jongens gaan aangifte doen.

Getuigen
De politie neemt de zaak hoog op en wil graag weten wie de spanband over het fietspad heeft/hebben gespannen. Heeft u gezien wie het gedaan heeft of heeft u andere informatie die leidt naar de dader(s), neemt u dan contact op met de politie. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar basisteam Alblasserwaard/Vijfheerenlanden van de politie-eenheid Rotterdam. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Nou wat een humor…… NOT!!!!….. Je moet wel erg bijdehand zijn om zulk soort geintjes uit te halen…je kan je eigen afvragen of ze wel enigszins iets van hersens in die bovenkamer hebben zitten…. Mafkezen
    gelukkig komen ze er af met niet al te erge verwondingen.

Reageer