Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gewond na botsing met auto in Zwijndrecht

3

ZWIJNDRECHT – Een man is vrijdagmiddag 4 september 2015 gewond geraakt bij een ongeval in Zwijndrecht. Rond 16.30 uur stak de scooterrijder, die op de Laan van Walburg reed, de Rotterdamseweg over. Een auto, die op de Rotterdamseweg reed en de Laan van Walburg op wilde rijden, zag de man over het hoofd met een botsing als gevolg. Nadat het alarmnummer was gebeld kwamen een ambulance en twee politie-eenheden ter plaatse.

De scooterrijder is, na een behandeling ter plaatse door ambulancepersoneel, met onbekende verwondingen afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval. De gemeente heeft zogenaamde absorptiekorrels op een plas benzine, die de scooter had gelekt, gegooid om verdere ongelukken te voorkomen.

Foto’s: Gerco de Haas

IMG_3916 IMG_3919 IMG_3920 IMG_3922 IMG_3923 IMG_3924 IMG_3925 IMG_3926 IMG_3927

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Dat is echt een hachelijke plek voor de automobilisten aangezien de tweewielers vaak klakkeloos voorrang nemen terwijl ze gewoon moeten stoppen! Heb er zelf vaak genoeg bijna een aanrijding gehad omdat diegene vond dat hij/zij voorrang had, beetje jammer dat ik dan toch gewoon doorrijd en mijn voorrang neem, maar vaak toch nét even m’n rem aan moet tikken omdat ik geen bloed op mijn auto wil… Erg jammer dit 😉

  • hm…. volgens mij staan er voor de auto’s haaientanden op de weg.
   Dus hebben de fietsers voorrang!!!

   Automobilisten moeten ook niet zomaar klakkeloos aannemen dat ze voorrang hebben!!!!
   Beetje jammer dit

Reageer