Tiplijn: 06-19541384

Mannen op inbrekerspad aangehouden in Gorinchem

0

GORINCHEM – Politieagenten die in de nacht van donderdag op vrijdag 4 september een melding onderzochten van een heterdaad inbraak bij een tankstation, troffen niet de vermoedelijke inbrekers aan, maar wel een auto vol inbrekersgereedschap.

Agenten die de inbraakmelding bij het tankstation op de Stationsweg onderzochten, zagen op de W. de Vries Robbeweg een aantal personen in een auto rijden. Toen de agenten de inzittenden aanspraken en nader onderzoek instelden, bleek dat in de auto diverse attributen lagen waarmee een diefstal kan worden gepleegd. Zo vonden agenten inbrekersgereedschap zoals blanco sleutels, een Key-reader en uitleesapparatuur voor een auto.

De agenten vonden ook zes paspoorten die – zo bleek later – van diefstal afkomstig waren. De drie inzittenden, 15, 20 en 22 jaar en afkomstig uit Doetinchem en Waalwijk werden aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. De auto is door de agenten in beslag genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer