Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagenwiel schiet los en knalt op personenauto

0

OUD-ALBLAS – Een wiel van een vrachtwagen is donderdagavond 3 september 2015 op een personenauto gebotst. Dit gebeurde rond 22.22 uur op de N214 tussen Oud-Alblas en Wijngaarden. De vrachtwagen reed richting Papendrecht en de personenauto, die bestuurd werd door een 45-jarige man uit Bleskensgraaf, richting Wijngaarden. Even voor de rotonde liep één van de wielen van de vrachtwagen er af. Het wiel botste in volle vaart tegen de auto.

Schrik
De auto raakte zwaar beschadigd en kwam tot stilstand in de berm. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De vrachtwagenchauffeur heeft blijkbaar niets van het ongeval meegekregen en reed verder.

Geen brand
Omdat er door de klap mogelijk brand was ontstaan onder de motorkap, werd de brandweer opgeroepen. Bij aankomst bleek de auto te stomen en was er rook van de uitgeklapte airbags zichtbaar. Er was geen brand. Voor de zekerheid werd de accu losgekoppeld en de auto gekoeld met water.

Politie
Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald. De vrachtwagenchauffeur wordt verzocht om zich alsnog te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Meer foto’s op Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_2147 (Medium) IMG_2151 (Medium) IMG_2154 (Medium)      IMG_2189 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer