Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor gaslekkage aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is donderdagochtend 3 september uitgerukt naar de Lindtsedijk in Zwijndrecht. Even na 11.40 uur hoorden stratenmakers, onder het viaduct bij Cafetaria De Brug, gas ontsnappen vanonder het zand waar zij bezig waren met het tegelen van een fietspad. De toegesnelde brandweerlieden deden diverse metingen en al snel was ook Joulz ter plaatse.

Joulz wist het lek na enige tijd te dichten. Hoe het gaslek heeft kunnen ontstaan is niet bekend, volgens de stratenmakers is dat niet gebeurt als gevolg van hun werkzaamheden.

Foto’s: Robert van Loon

Gaslek Zwijndrecht 023 Gaslek Zwijndrecht 031 Gaslek Zwijndrecht 109 Gaslek Zwijndrecht 103 Gaslek Zwijndrecht 095 Gaslek Zwijndrecht 079 Gaslek Zwijndrecht 075 Gaslek Zwijndrecht 062 Gaslek Zwijndrecht 032

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer