Tiplijn: 06-19541384

Bewoonster lichtgewond bij brand in woning Dordrecht

0

DORDRECHT – Een bewoonster van een woning aan de Toulonselaan in het centrum van Dordrecht is maandagavond lichtgewond geraakt na een brand in haar woning. De brand ontstond net na 21.30 uur.

Middelbrand
Volgens een woordvoerder van de brandweer ontstond de brand toen de inhoud van een flesje nagellak-remover in aanraking kwam met een kaars. Hierdoor vloog binnen korte tijd een bankstel in brand. De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’.

De woning stond binnen korte tijd vol met rook. De bewoonster kon zelf haar woning verlaten maar liep hierbij wel lichte brandwonden op. Zij is door ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen. De brandweer heeft de brand geblust en met een ventilator de rook uit de woning geblazen. De woning zelf liep wel forse schade op en zal tijdelijk niet bewoonbaar zijn.

IMG_5121 IMG_5122 IMG_5123 IMG_5124 IMG_5129

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer