Tiplijn: 06-19541384

Vermiste Annabelle (17) verblijft mogelijk in de omgeving van Dordrecht

0

DORDRECHT/KAPELLE – De politie is sinds donderdag 27 augustus op zoek naar de 17-jarige Annabelle Smit uit Kapelle. Het meisje heeft ‘s middags tussen 16.00 en 16.30 uur de ouderlijke woning verlaten. Sindsdien heeft niemand meer iets van haar vernomen. Het meisje zou op de dag van de verdwijning zijn gezien in Dordrecht.

Vermoedelijk is Annabelle vertrokken in gezelschap van een jongen. Ook heeft zij haar hondje, een bruine chihuahua, meegenomen. Een attendering diezelfde avond via Burgernet over de vermissing heeft echter niet geleid naar de verblijfplaats van Annabelle. Wel zijn er tips binnengekomen dat zij donderdagavond omstreeks 18.20 uur is gesignaleerd in een winkel van Albert Heijn op het NS station in Dordrecht. Ook zou zij zijn gezien zijn in een parkje in het oude centrum van Barendrecht. Een zoekactie in beide omgevingen heeft tot nu toe nog geen resultaat gehad.

Signalement
Op het moment van verdwijning had Annabelle vermoedelijk een spijkerbroek, roze met zwarte Nike Air Max schoenen, een wit T-shirt en een spijkerjack of een zwart leren jack aan. Het meisje is licht getint, heeft een fors postuur, lang donker steil haar en is zo’n 1.60 meter lang. Opvallend is dat haar linkerbeen dunner is dan haar rechterbeen en dat ze moeilijk loopt. Op haar linkerbeen heeft ze ook een litteken. Heeft u meer informatie omtrent de vermissing? Bel dan nu met de politie via 0900-8844.

Update: Het meisje werd zondagavond 30 augustus aangetroffen in Rotterdam. Zij verkeerd in goede gezondheid.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer