Tiplijn: 06-19541384

Man loopt snijwonden op bij ruzie in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op de vijfde etage van één van de flats aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam is vrijdagavond 28 augustus 2015 tijdens een ruzie een ruit ingeslagen. Een jongeman liep daarbij snijwonden op. De politie kwam met diverse eenheden met spoed ter plaatse. De man met snijwonden is door agenten aangehouden op verdenking van vernieling en meegenomen naar het ziekenhuis.

Na de ziekenhuisbehandeling wordt de arrestant naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Wat er precies is voorgevallen en wie de aangehouden man is, kon de politie vrijdagavond nog niet vertellen. “Dat gaan we nu uitzoeken,” aldus woordvoerster Mirjam Boers van de politie.

Tekst: Peter Stam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer