Tiplijn: 06-19541384

Brandweer druk met grote ruimte vol water in centrum Dordrecht

0

DORDRECHT – De brandweer van Dordrecht is vrijdagavond 29 augustus 2015 lange tijd bezig geweest aan de Statenplaats in Dordrecht. Eerder die avond ontdekte men dat een grote ruimte onder een pand aan de Statenplaats, waarin zich winkels en appartementen bevinden, vol stond met water. Hierop werd een loodgieter ingeschakeld. Door de grote hoeveelheid water in de ruimte kon de loodgieter echter niet op onderzoek uit in de ruimte zelf.

Na overleg werd de brandweer ingeschakeld om de ruimte, waar het water zo’n één meter diep stond, leeg te pompen. Even na 22.00 uur was het grootste gedeelte van het water weggepompt. De loodgieter zal zaterdagochtend opzoek gaan naar de oorzaak en een oplossing. De vermoedelijke oorzaak is een lekke (hoofd)waterleiding.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0645 IMG_0641 IMG_0631

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer