Tiplijn: 06-19541384

Auto tegen boom na aanrijding Sliedrecht; bestuurder aangehouden

1

SLIEDRECHT – Op de Rembrandtlaan in Sliedrecht is vrijdagavond een auto tegen een boom gereden. Dat gebeurde kort voor 20.00 uur na een aanrijding met een andere auto. Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder raakte lichtgewond aan zijn enkel en moest ter controle naar het ziekenhuis.

Aangehouden
Nadat de man in het ziekenhuis gecontroleerd was is hij direct door de politie aangehouden. Agenten troffen in zijn auto namelijk een hoeveelheid harddrugs aan. Om welke soort drugs het gaat is nog niet bekend. De auto raakte aanzienlijk beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto’s: Ruben van der Sterren

P1100597 P1100601 P1100608 P1100610

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Waarom verwijderen jullie mijn reactie? Censuur.
    Nogmaals, als je foto’s publiceert en die bewerkt, vermeld dan wat je hebt bewerkt. In dit geval: “Om het bedrijf niet in diskrediet te brengen hebben wij de bedrijfslogo’s van de zijportieren vakkundig weggeshopt.”.

Reageer