Tiplijn: 06-19541384

Auto’s bekrast in Papendrecht; politie zoekt slachtoffers en getuigen

0

PAPENDRECHT – De politie roept inwoners van Huys de Merwede in Papendrecht, van wie auto’s onlangs beschadigd zijn, op om aangifte te doen. Zeker twee auto’s werden in de avond/nacht van maandag 24 op dinsdag 25 augustus door een onbekend aantal daders bekrast. Bij de politie zijn twee aangiften binnengekomen, maar waarschijnlijk zijn meer bewoners slachtoffer van de zinloze vernieling geworden.

Een kras op een auto zetten  is binnen een paar seconden gebeurd en de eigenaar houdt er een schade aan over die in de vele honderden euro’s kan oplopen. Wie de vernieling heeft zien gebeuren of degene die weet wie het gedaan heeft/hebben, wordt gevraagd de politie in Papendrecht te bellen via 0900-8844. Ziet u dat iemand een auto vernielt? Hoort u midden in de nacht dat een ruit wordt ingeslagen? Belt u dan 112, de politie komt dan zo snel mogelijk ter plaatse.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer