Tiplijn: 06-19541384

Man op heterdaad betrapt bij stelen spullen uit bestelbus in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Agenten hebben woensdagmiddag 26 augustus 2015 een man aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht. Rond 16.30 uur betrapten agenten, die in burger aan het surveilleren waren, de man op heterdaad. De agenten waren er getuige van dat de man spullen uit een bestelbus aan de Van Rennesseborch stal. Bij de aanhouding die volgde verzette de man zich flink.

Toen ook omstanders zich op een negatieve wijze met de aanhouding gingen bemoeien, vroegen de onopvallende agenten met spoed om versterking. Hierop kwamen diverse opvallende politiebusjes met spoed ter plaatse. Andere getuigen hielpen de politie bij de aanhouding van de dief. De man is vervoerd naar een politiebureau. Volgens de politie gaat het om een zogenaamde veelpleger, iemand die al vaak veroordeeld is voor strafbare feiten.

Foto’s: Rens de Kreij & Politie

20150826093432-2 CNV64-mUsAECJGY

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer