Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt vijf mogelijke overvallers aan in Gorinchem

0

GORINCHEM – Met de aanhouding van vijf mannen heeft de politie in Gorinchem mogelijk een overval kunnen voorkomen. Op woensdagavond 19 augustus 2015 zagen agenten op de Bataafsekade een auto zonder verlichting rijden. In de auto, die als gestolen gesignaleerd stond, zaten twee mannen die op verdenking van heling werden aangehouden. Deze twee verdachten, een 21-jarige Rotterdammer en een 27-jarige man uit Krimpen aan den IJssel, werden aan andere gearriveerde agenten overgedragen.

Tegelijkertijd kwam bij de politie de melding binnen van een verdachte situatie bij het Caribabad in Gorinchem, zo’n 100 meter van de agenten vandaan. Zij aarzelden niet en namen direct poolshoogte. Bij het zwembad werden drie mannen aangetroffen die zich niet konden legitimeren en ook zij werden aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel, een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 31-jarige man uit Rotterdam. In de directe omgeving werden later een vuurwapen, twee messen en andere goederen aangetroffen.

Mogelijk wilden deze drie mannen, al dan niet met de twee anderen, met deze wapens een overval plegen. Alle vijf verdachten zitten vast.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer