Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten geven demonstratie in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De regionale verkeersveiligheidscampagne ‘De scholen zijn weer begonnen’ is maandagavond 24 augustus 2015 gestart in Zwijndrecht. Na de zomervakantie vallen er volgens de gemeente Zwijndrecht vijftien procent meer verkeersslachtoffers onder jonge kinderen dan door het jaar heen. “Weggebruikers moeten na een rustige zomerperiode in het verkeer weer flink aan elkaar wennen. Om alle verkeersdeelnemers bewust te maken van deze risico’s organiseert de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Drechtsteden (RPV) ook dit jaar de verkeersveiligheidscampagne,” aldus de gemeente Zwijndrecht.

Even na 19.00 uur startte er op het Raadhuisplein een demonstratie van een ongeval met beknelling. Aan de demonstratie verleenden onder meer de ambulancedienst, de brandweer en de politie hun medewerking. Al de Zwijndrechtse schoolkinderen hadden een uitnodiging gehad om de actie mee te maken. De organisatie verwachtte meer dan duizend kinderen en ouders. Door de regen was deze verwachte opkomst iets lager dan verwacht. Desondanks spreekt de organisatie van een geslaagde demonstratie, die door honderden kinderen en ouders werd bezocht.

IMG_4615 (Medium) IMG_4616 (Medium) IMG_4617 (Medium) IMG_4618 (Medium) IMG_4619 (Medium) IMG_4620 (Medium) IMG_4621 (Medium) IMG_4622 (Medium) IMG_4623 (Medium) IMG_4624 (Medium)  IMG_4626 (Medium) IMG_4627 (Medium) IMG_4628 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer