Tiplijn: 06-19541384

Flinke rookontwikkeling bij brand in garage in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer van Hardinxveld is zaterdagavond rond 18.00 uur uitgerukt voor een gebouwbrand. Toen de bewoners van een woning aan de Nieuweweg aan het barbecuen waren vloog opeens de gasfles van de BBQ, die in een garage stond, in brand. Hierdoor vatte ook de garage zelf vlam. Nog voordat de brandweer ter plaatse was hadden de bewoners de brandende gasfles uit de garage getild.

Ter plaatse wisten de brandweerlieden de brand in de garage met twee stralen water te blussen. Ondanks dat de brand snel geblust was raakte de garage flink beschadigd. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade op te nemen en de bewoners bij te staan bij het afhandelen van de gevolgen van de brand. Hoe de gasfles in brand heeft kunnen vliegen is niet bekend.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0237-2 IMG_0239-2 IMG_0244 IMG_0250-2 IMG_0253-2 IMG_0255-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer