Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaren aangehouden na vechtpartij op afrit snelweg

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdag 22 augustus 2015, na een verkeersruzie op de afrit van de A59 naar de Efteling een 52-jarige man en een 51-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. Daarnaast werden er vier Belgen aangehouden.

Op de afrit ontstond zaterdagochtend een verkeersruzie. Die werd volgens de politie waarschijnlijk veroorzaakt door een uitvoegmanoeuvre. De inzittenden uit twee Nederlandse auto’s en drie Belgische auto’s stapten uit en al snel ontstond een vechtpartij.

De 23-jarige man zoon van het stel uit Dordrecht zou door een Belg in zijn gezicht zijn geslagen. De vader van de man pakte daarop een breekijzer en sloeg een 63-jarige vrouw uit België. Deze vrouw werd eerst naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling en werd daarna aangehouden door de politie, omdat zij actief deelgenomen zou hebben aan de vechtpartij.

Tot slot werden drie Belgische mannen van 40, 42 en 66 jaar aangehouden. Onderzocht wordt wie welke rol heeft gespeeld in de verkeersruzie. Of er aangiftes zijn gedaan, is nog niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer